Vælg de rigtige lamper til børneværelset

Når man skal indrette et børneværelse, kræver det at man har nogle ordentlige lamper, der både ser forskellige ud og som har forskellige formål. For det første skal du have valgt en god loftslampe som ser sød ud og som kan lyse rummet godt op, når barnet skal lege derinde eller hvis du skal være sammen med barnet derinde.

Her findes der hundrede vis af forskellige designs som du kan vælge, og det er en god ide at tage forbi store møbelhuse som IKEA og ILVA for at blive inspireret. En anden type lampe som du skal kigge efter er almindelige hyggelamper som kan tændes når der skal være en dæmpet belysning på værelset.

Dette kan være i forbindelse med lige før barnet skal i seng, hvor du skal læse godnat historie. Her findes der igen et hav af børnelamper i forskellige størrelser og udformninger. Husk at placere lampen så barnet ikke kan nå den og dermed brænde sig på pæren.

En sidste men ikke ubetydelig lampe er en vågelampe til om natten. Mange børn har svært ved at sove væk fra forældrene de første år og her kan en lille lampe til natten hjælpe meget, og så har den også den funktion at du kan kigge til din søn eller datter om natten, uden at tænde for lyset i loftet og dermed vække barnet.
Vælg de rigtige lamper til børneværelset
Børnelamper der fungerer som vågelamper kan fås i mange størrelser og udformninger igen og blandt andet er en elefant fra rifraf.dk værd at kigge på. Den kan skifte farve alt efter hvor mange gange du klikker på den og så kommer den med en LED pære der hverken skal skiftes, eller som bliver så varm at barnet kan brænde sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *