Større er bedre – eller er det?

Min datter Amanda har altid haft huset allerstørste værelse. 30 m2 helt præcist. Da hun var lille var det en hel balsal. Men hun elske den gode plads – undtagen når hun skulle rydde op. Så var jeg nødt til at hjælpe hende, for når der var ting overalt, så var det en alt for stor omgang for en lille pige. En af udfordringerne har selvfølgelig været, at indrette værelset så det var hyggeligt. Vi mennesker har det med at skabe os små, huleagtige rum så vi kan føle os trygge. Rumdelere, reoler og skabe med stor flekisbilitet har altid været nyttige. Men nu er det slut.

Amanda er bestemt ikke nogen lille pige mere. Faktisk er hun så stor, at hun har sine egne meninger og hun er langtfra bange for at sige dem. Gad vide hvem hun har dme fra. Så nu har hun fundet ud af, at hun gerne vil have værelset opdelt i 2 værelser – det ene med indbygget walk-in closet. Selvfølgelig skal hun det. Hun elsker tøj og sko, og at lave et arbejdsværelse med plads til lektier, symaskine, limpistoler, perler, og alt det kreativ, og så have et hyggerum med tv, musik, seng lænestole – og kæmpe klædeskab er intet mindre end genialt. Jeg elsker min datter, og vil give hende alt.

Større er bedre - eller er det?

Min fine, lille blomst

Hun har så fin og god en smag min lille blomst som jeg plejer og passer, at jeg glæder mig til at se hvilken fantastisk voksen hun bliver. Men nu er jeg gået i gang med at finde en håndværker online, der kan hjælpe os med at fore hendes mistbænk, og så mor ikke falder besvimet om, når hun hører den pris han forlanger. Priser er jo ikke helt ligegyldige. Heller ikke når vi taler med hjertet. Men at finde en håndværker blev nemmere end jeg havde troet. Jeg var så heldig at ramle ind i hjemmesiden her, byggestart.dk. Hos byggestgart beskriver jeg den opgave jeg vil have løst, og så får jeg tilbud fra lokale håndværkere, der byder ind på opgaven. Ja, det er så nemt – ihvertfald for mig.