Steffen Brandt

Kender du Steffen Brandt? Selvfølgelig gør du det, det gør alle. Jeg har været fascineret af det musik han har lavet sammen med hans band Tv2, lige siden jeg var en lille dreng i parcelhus kvarteret, omkring tre kilometer uden for hvad der dengang virkede som verdens navle, provinsbyen Vordingborg. Jeg har for længst forladt byen, der faktisk slet ikke var verdens navle og har ikke været der siden. Men Tv2 har jeg stadig med mig og det er jeg rigtig glad for. Den første plade med dem som jeg kan huske, var den der hed ”Rigtige Mænd” fra midten af firserne. Det er faktisk en af de plader som jeg, hvis jeg tænker tilbage, har hørt allermest. Der var et eller andet ved sammensætningen af musik og tekster, der bare sad lige i skabet. Når jeg hører noget fra den, i radioen eller fra en plade, er det første jeg kommer til at tænke på, min barndom i parcelhuskvarteret. Hans sange gik rent ind i vores småhjerter.

Brandt er stadig med

Siden dengang er der sket meget i mit liv, men min fascination af TV2 er ikke blevet mindre, slet ikke. Vidste du for eksempel at Steffen Brandt var danmarks første rapper? Eller at Tv2 af og til tager et symfoniorkester med sig på scenen? Det oplevede jeg engang til en Grøn Koncert, hvilket var overvældende fantastisk.

Steffen Brandt

At den gode Brandt også er ret fornuftig at høre på, gør ikke musikken dårligere. Hver gang jeg ser ham i fjernsynet, har han udviklet sig en lille smule. Hvis man tror at han er sådan en der er stoppet med at udvikle sig, tager man fejl. Han er ikke Kim Larsen! At han i en alder af 61 udgiver et moderne nummer sammen med Rapperen Ufo, siger det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *