Specielle mig

Specielle mig

Da jeg købte min telefon valgte jeg bare et eller andet standardcover, som kunne beskytte min telefon. Det er efterhånden så flosset, at jeg er begyndt at se mig om efter et andet cover. Mit næste cover skal så ikke bare være et standardcover. Jeg vil selv designe cover, så jeg får mit helt eget design – skabt på incover.dk. Egentlig var det min fætter, som satte mig på sporet af at det nu er muligt at designe dit eget cover – til en overkommelig penge. Derfor er jeg nu gået i tænketank omkring, hvordan det skal se ud, for når man vælger at lave sit eget cover i et coverdesign, skal den gerne sidde lige i skabet. Derfor er jeg igang med at designe cover i et billedbehandlingsprogram. Jeg har fået på incovers hjemmeside fået alle de praktiske oplysninger, så nu er det ellers bare at komme i gang. Jeg har ikke fortalt nogen om mit lille designprojekt. Det skal komme som en overraskelse.

Min kat er også speciel

Jeg har også en kat, som ikke er helt almindelig. Narcissa Bonita den 4. of India – sådan lyder det fulde navn. Hun bor hjemme hos mig på Skolevej. Nå ja, det er realistisk at det er hende der tillader at vi bor hos hende. Til daglig, da kalder vi hende bare for Mis. Mis er en meget fin kat, med en alenlang stamtavle. Hendes aner kan spores adskillige generationer tilbage, langt længere end både min og min mands. Muligivs, fordi der er grund tl at være stolte af alle hendes forfædre. Det kan jeg ikke garantere ville være tilfældet hvis jeg fik afdækket hvor jeg kom fra. Det med navnene er er en underlig ting. For det første stamnavnet. Of India – og Mis er en siameser. Retteligen skulle det vel være of Siam, eller mere moderne of Thailand. På den anden side, så kender jeg flere bittesmå hunde der hedder Nero, Rolf, Brutus eller noget lignende der forpligter langt mere til muskler end en gennemsnitlig tæppetisser kan leve op til.

For nylig læste jeg om noget, som hedder enneagrammet. Det er noget med persontyper. Ifølge denne retning, skulle der være en lille, snærende boks til os alle sammen. Jeg er nu ikke meget for at blive proppet i en boks, for jeg mener, at jeg er ret speciel i min måde at være på og med mine værdier. Ifølge bogen skulle jeg så være en oplagt Firer (!), fordi jeg ikke kan have, at noget er standard. Jeg kan da godt se, at jeg har en tilbøjelighed til at gå efter de mere specielle løsninger. For eksempel var mit første cover til min telefon et jeg bare lige måtte købe for at have noget, som kunne beskytte telefonen. Det varede da heller ikke længe før jeg havde overplastret det med diverse klistermærker, så det ikke lignede et standardcover.

Specielle mig

Uanset om jeg er firer, nier eller noget helt andet, så glæder jeg mig til, at jeg får designet og bestilt mit nye cover, som skal “skrige” “mig”.