Spar penge på træningen!

Hvor mange fitnesscentre så man i gadebilledet for 20 år siden og hvor stor en del af befolkningen var overvægtige ? Ja hvis man ser på de 2 tal så giver det ikke meget mening og det er helt rigtigt. Det hænger ikke sammen, men spørgsmålet er hvad ville der ske hvis man fjernede alle de centre der skyder op i hele landet? Ville folk ikke tabe sig i samme tempo?

Jeg siger ikke at det er en dårlig opfindelse, men er du ikke meget engageret og måske bruger de hold der findes, så er der mange andre muligheder. Lad os sige at du kun går til fitness 2 gange i ugen, ville det ikke være sjovere og billigere at spille tennis eller måske badminton? Eller at træne på oldboys holdet til fodbold? Jo det vil de fleste nok kunne nikke genkendende til.

Et effektivt vægttab kræver nemlig ikke altid lige så meget som du tror og sætter du målene for højt er det også dømt til at gå galt. Det hjælper ikke at du tror at du kan gå i fitness 2 timer om dagen hvis du realistisk kun kommer afsted 1-2 gange i ugen. Måske var det bedste så at have en crosstrainer i hjemmet og så i stedet få trænet 1 time hver dag uden at skulle transportere dig selv frem og tilbage til fitnesscenteret, samtidig kan du også træne på skæve tidspunkter, du kan tage en løbetur imens du ser godmorgen danmark hver formiddag eller imens du ser natholdet inden du skal i seng.

Når du har styr på det så har jeg lige en række simple råd til dig som hurtigt kan hjælpe dig i den rigtige retning, nemlig en række vaner.

  • Husk at spise grønt, gerne mere grønt og mindre frugt, men i alt 6 om dagen.
  • Husk at spise fisk et par gange om ugen.
  • Spis kartofler eller pasta hver dag for at få fibre.
  • Spar i stedet på sukker og fedt.
  • Husk at vand slukker tørsten lige så godt som en sodavand.
  • Spar på alkoholen
  • Og spis varieret, det hjælper ikke at spise få kalorier hvis du ikke kan holde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *