Sølv er en god investering

Sølv er en god investeringside idet at det forventes at sølvpriserne kun vil stige i fremtiden ligesom guld priser. Sølv er ikke ligesom guld. Sølv er relativt blødt og betydeligt mere formbart end for eksempel guld.

Bliver sølv poleret bliver det spejlblankt. Det er det metal udover aluminium som er bedst til at kaste lys tilbage. Det vil sige blankhed. Sølv er også det metal der har den bedste varmeledningsevne samt den bedste elektriske ledningsevne. Sølv reagerer ikke almindeligvis med vand eller h20 men er vandet forurenet af ozon kan det starte en kemisk forbindelse.

Sølv er en god investering

Brug af sølv

Sølv bliver primært brugt til industrielle formål. Hele 40 % gik til dette formål i 2001 mens 33 % gik til fremstilling af smykker, 24 til fotografiske enheder og kun 3 % til medajler eller mønter.

Sølv har været anvendt længe. Det blev brugt som betalingsenhed helt tilbage til 700 f.kr. Dette var dog ikke rent sølv men en naturlig legering heraf. Ordet sølv betyder stadigvæk penge på 12 forskellige sprog.

På grund af sølvets anvendelse i tekniske og industrielle apparater vil sølv priser altid være høje og kan kun forventes at stige i fremtiden. Der er et stor behov for sølv og det ser ikke til at det vil ændre sig i fremtiden.

Der er derfor også en rigtig god fidus i at investere i sølv, da det helt sikkert på længere sigt vil blive mere og mere værd.

Så skal sparepengene sættes i noget, så kunne sølv være en åbenlys mulighed. Det er ikke en 100 % sikker investering – men det er tæt på. Læs mere om sølv på salgafguld.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *