Selvbevidsthed

Selvbevidsthed er at have en klar opfattelse af din personlighed, herunder styrker, svagheder, tanker, overbevisninger, motivation og følelser. Self Awareness giver dig mulighed for at forstå andre mennesker, hvordan de opfatter dig, din holdning og dine svar til dem i øjeblikket.

Vi kan hurtigt antage, at vi er selv klar over, men det er nyttigt at have en relativ skala for bevidsthed. Hvis du nogensinde har været i en bilulykke, du måtte have oplevet alt foregår i slowmotion og mærke detaljerne i din tankeproces og begivenheden. Dette er en tilstand, hvis øget bevidsthed. Med praksis, vi kan lære at engagere disse typer af øget stater og se nye muligheder for fortolkninger i vores tanker, følelser og samtaler.

Hvorfor udvikle din selvbevidsthed?

Som du udvikler selvbevidsthed du er i stand til at foretage ændringer i de tanker og fortolkninger du foretager i dit sind. Ændring af fortolkninger i dit sind tillader dig at ændre dine følelser. Selvbevidsthed er en af ​​de attributter af følelsesmæssige intelligens og en vigtig faktor for at opnå succes.

Selvbevidsthed er det første skridt i at skabe hvad du ønsker, og mastering din. Hvorhen du retter din opmærksomhed, dine følelser, reaktioner, personlighed og opførsel bestemme, hvor du går i livet.

At have selvbevidsthed giver dig mulighed for at se, hvor dine tanker og følelser tager dig. Det giver dig også mulighed for at se kontrol af dine følelser, adfærd og personlighed, så du kan foretage ændringer du ønsker. Indtil du er klar i det øjeblik den kontrol, dine tanker, følelser, ord og adfærd, vil du have svært ved at foretage ændringer i retning af dit liv.

Selvbevidshed i relationer

Relationer er nemt, indtil der er følelsesmæssig uro. Det er den samme, uanset om du er på arbejde eller i dit personlige liv. Når du kan ændre den fortolkning, i dit sind om, hvad du tror, ​​du kan ændre dine følelser og skift den følelsesmæssige kvaliteten af ​​dine relationer. Når du kan ændre følelser i dine relationer du åbner op for helt nye muligheder dit liv.

At have en klar forståelse af dine tanker og adfærdsmønstre hjælper dig med at forstå andre mennesker. Denne indlevelsesevne letter bedre personlige og professionelle relationer.

Opbyg din selvbevidsthed nu

Selvbevidsthed er udviklet gennem praksis med at fokusere din opmærksomhed på detaljerne i din personlighed og adfærd. Det er ikke lært at læse en bog. Når du læser en bog, du fokuserer din opmærksomhed på det konceptuelle ideer i bogen. Med din opmærksomhed i en bog, du øver ikke opmærksom på din egen adfærd, følelser og personlighed.

Tænk på at lære at være opmærksomme og selvbevidste som at lære at danse. Ved at lære at danse, vi er nødt til at være opmærksomme på, hvordan og hvor vores fødder bevæge sig, vores hænder og krop bevægelse, hvad vores partner gør, musik, beat, gulvplads, og andre dansere. Selvbevidsthed er ikke læres fra bøger og Tango er heller ikke. I mine års studier og arbejde med klienter jeg har opdaget mange nyttige teknikker, fremskynde læring. Jeg har indarbejdet disse teknikker i Self Mastery lyd kursus. De første fire sessioner er gratis.

I processen med disse møder er jeg ikke fortælle nogen, hvad de skal tro, hvordan de skal tænke, eller hvad de skal gøre. Jeg er dybest set deler med folk, øvelser i at øge deres selvbevidsthed. Når du bliver mere selvbevidste du instinktivt begynde at se aspekter af din personlighed og adfærd, som du ikke har bemærket før.

Hvis du har en følelsesmæssig reaktion af vrede eller frustration, du oplever mange af de tanker og lille udløser, der bygger op over for disse følelser. Du kan også mærke øjeblikke, hvor du kan ændre fortolkninger i dit sind, eller ikke tro, hvad vi tænker. I denne øgede bevidsthed du instinktivt at træffe bedre valg i din tankeproces længe før en følelsesmæssig reaktion eller destruktiv adfærd.

Foretage ændringer i din opførsel er meget lettere at gøre, når man fanger dem tidligt i den dynamiske, før fremdriften i tanke og følelse har samlet damp. Ændringerne i dit sind, og adfærd bliver enkle og nemme trin, når du udvikler selvbevidsthed.

Hvordan du kan slippe af med de følelsesmæssige drama i dit liv:

  • Stop følelsesmæssige reaktioner
  • Skift kerneoverbevisninger
  • Stop stemmen i dit hoved
  • Udvikl kommunikation og respekt i dine relationer
  • og skab kærlighed og lykke i dit liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *