Rejsen til sig selv

Jeg står og venter på faergen.dk. Jeg skal med Færge til bornhol for at besøge min gode veninde Colette. Colette er et af de mennesker, der bare har haft et spændene liv og 10.000 muligheder. Jeg er lidt misundelig – og samtidig forbavset over at hun er venner med helt almindelige mig. Hun har oplevet de mest fantastiske ting.

Hun er født i Australien, men som 6 årig flyttede hendes forældre til England. Her voksede hun så op og blev en rigtig engelsk “bobby” som de kalder deres politiibetjente. Selvfølgelig af dem til hest, for hun har altid elsket at ride.

Hun forelskede sig i en dansk mand, flyttede til Danmark, og fik børn, hus og have. Blev skilt, uddannet fitness instruktør, healer og flyttede så til Sussex, blev sikkerheds vagt, men valgte at flytte til Canada da hun fik chancen. Her var hun i 2 år hvorefter hun flyttede til Rønne, bornholm. Hvor hun forelskede sig – og (indtil videre) bor fast nu.

Om hun er rodløs – helt sikkert. Om hendes børn trives med alle forandringerne – næppe, de brokker sig da også en del ind imellem. Det er store nu (10 og 12 år) så de har da helt afgjort betalt en del af prisen for rejseriet, i og med at det har været svært for dem at komme til at se deres far indimelle.

Men helt ærligt, de historier Colette kan fortælle om sit liv, jeg er helt vildt misundlig på hende. Jeg er jo bare en helt almindelig grå mus. 

Rejsen til sig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *