Reddet på målstregen

Jubii – endelig lykkedes det. Drømmejobbet er i hus. Det er ikke bare et skod job som jeg skulle tage, men virkelig og helt reelt min drømmejob som drifts koordinator på en metal virksomhed her i lokalområdet. Min transporttid bliver på ca. 20 minutter om dagen – og jeg bliver i stand til langt om længe at bruge min uddannelse.

Det stod ikke i kortene.

Reddet på målstregen

Og for bare 2 måneder siden ville have troet at det var en umulighed. Jeg har været ledig i al, al for lang tid. Jeg har ikke manglet noget at lave, jobsøgningen, min familie, fritidsintersser og on and off opgaver som freelancer har lagt beslag på al min vågne tid. Jeg har fået god hjælp og støtte fra min akassea ase.dk, men var alligevel led og ked af at gå uden job – på en eller anden måde giver det en meget bedre hverdag at have noget at stå op til og kolleger at snakke med.

Ja, jeg bliver lidt ensom når det bare er mig at snakke med hele dagen, det er muligt at andre har nemmere ved det, men ikke mig. Det var jo også et problem at jeg var ved at falde for grænsen for hvor længe man må være ledig, og ville være røget helt ud af dagpengesystemt, hvis ikke dette job var faldet ned fra himlen til mig som en gylden appelsin i min overlykkelige turban.

Så nu skal der knokles og jeg skal bevise mit værd og være mig selv. Jeg glæder mig helt vildt til at starte på mandag – men først er det weekend, selv weekenderne er jo sjovere når man har et arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *