prisfald på telefoni

Alt ting bliver dyrere og dyrere siger vi. Men er det nu også rigtigt?

Tag nu for eksempel en helt banal ting som telefoni. Jeg husker fra min barndom / ungdom utallige skænderier med mine forældre – jeg måtte ikke ringe til mine klassekammerater når jeg kom hjem fra skole. Det var unødvendigt når vi kunne tale sammen hele dagen.

Der er for mig ingen tvivl om at de sociale strukturer har ændret sig. I dag har min 8-årige datter husets eneste smartphone (da jeg var barn var mobiltelefonen ikke opfundet) og ingen havde opfundet fibernet, bredbånd eller kabel tv. – Selv fjernvarmen var ret ny :D. Så datteren min smser lystigt løs til veninderne for ca. 120 kr om måneden.

prisfald på telefoni

Og gad vide hvor mange mennesker der overhovedet ejer en fastnet forbindelse i dag. Jeg mener – jeg hænger selv stadig fast i min fatnet telefon – men har bestemt at næste gang de 2 trådløse telefoner går i stykker så er det helt slut. Men det er da flere år siden at vi overgik til IP telefoni. For mig bliver en ydelse ikke bedre af at jeg betaler mere.

Jeg husker stadig med gru en aften da jeg var sidst i tyverne. Jeg kom hjem træt hjem far arbejde og min søde husbond spurgte hvad jeg ville stille op hvis jeg havde 3.500 kr. Jeg troede at vi havde vundet i lotto eller et eller andet – men nej, som han sagde. “det lyder vores telefonregning på – så kan du jo tygge på den”. Den slags regninger er heldigvis fortid.

 

prisfald på telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *