Pakke auktion

Jeg er sekretær i den lokale badminton forening. I bestyrelsen er vi foruden mig, formanden Knud og kassereren Palle og bestyrelsesmedlem Steen. Mit navn er Lene og jeg er som man kan høre af navnet den eneste kvinde i bestyrelsen. Vi bor i en lille soveby udenfor Odense, og sammen med så mange andre ildsjæle i andre foreninger i byen forsøger vi at beholde et aktivt foreningsliv og sammenhold omkring sporten i vores lille by. VI afholder byfest og badminton mesterskaber hvert år hvor vi forsøger at samle lidt penge sammen til klubben.

Alle brænder vi for at vores unge mennesker skal have meget ud af at bo i en lille by og lære sammenholdet og det helt unikke sociale liv at kende. På den måde håber vi at de vil fortsætte og overtage efter os. 

Det er altid mig der køber ind

Pakke auktion

Den ene gang om året vi holder mesterskaber, starter vi om formiddagen med klubmesterskaberne, det er gratis at spille og vi hygger os hele formiddagen og indtil alle er færdige og klubmestrene er kåret. Derefter tager jeg og resten af bestyrelsen op i vores lokale forsamlingshus, og dække pænt op til festen om aftenen. Det er fast tradition at vi spiser sammen om aftenen. Palle kender en kok, og han kommer altid med sin hjælper og laver den dejligste mad til os. 

Mit job er at handle pakker ind til vores årlige pakkeleg. Formanden forsøger at finde sponsorer; og jeg indkøber gerne pakkerne jeg skal sørge for på www.matas.dk, der kan jeg finde mange gode ting alle kan bruge. Matas har altid noget.