På lånt tid

På lånt tid

Min kone har haft sin cykel i en del år efterhånden. Derfor har hendes cykel en række særheder. Af samme grund har hun bebudet, at hendes nuværendes nuværende cykel bliver sendt til de evige skrotmarker og at hun vil en købe sig en ny cykel på netcyklen.dk. At det lige bliver på netcyklen skyldes, så vidt jeg lige kan forstå, at min kones bedste veninde også har købt sin cykel der – og er meget glad for den.

En ordentlig cykel

Hun havde sikkert godt kunne finde noget, som var billigere end på netcyklen.dk. Men vi er færdige med at købe cykler alt for billigt. Selv prøvede jeg engang at købe en rigtig billig cykel. Der var en god grund til at de kunne sælge den så billigt. Omvendt er der heller ikke brug for at cyklen bliver specialbygget i kulfiber til hverken mig eller konen. For os er cyklen et transportmiddel, som skal fragte os fra A til B. Cyklerne skal være driftssikre og “bare starte” når vi låser cyklen op. 

Vi droppede bilen for nogle år siden. Jeg havde forestillet mig, at det ville blive værre end slemt, men vi fik ret hurtigt vænnet os til, at vi skulle cykle omkring. Eller tage et S-tog eller en bus. Det har i den grad været en vane i luksusklassen, at vi tidligere tog bilen til alt. Bevares, jeg ville da gerne have en bil, hvis nogen kom og forærede mig en, sammen med en stor pose penge til driften. Indtil det sker vil vi bare fortsætte på vores cykler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *