Min verden er blevet meget større

Min verden er blevet meget større

Så længe jeg kan huske, har man sagt at verden bliver stadig mindre. Faktisk er min verden lige blevet meget, meget større. Jeg har nemlig fået et billigt bredbånd med en god hastighed. Endelig kom der også bredbånd fra se.dk til mig. Da min søn spurgte mig, hvorfor jeg ikke allerede havde fået installeret fiberbredbånd, havde jeg ikke noget godt svar.

God gave

For nylig fyldte jeg 70 år. I den forbindelse var der en masse, der spurgte, hvad jeg ønskede mig. Jeg er i den heldige situation, at jeg har mindst en af alle de ting, som jeg kan forestille mig at have brug for. Derfor sagde jeg, at jeg ønskede mig oplevelser, som jeg kunne nyde godt af. Og det fik jeg. Mine børnebørn gik sammen om at splejse til en tur med en luftballon. Noget jeg altid har ønsket mig, men aldrig har fået taget mig sammen til. De havde overvejet, om de skulle købe et gavekort til et faldskærmsspring, men havde syntes, at det var lidt for friskt. Det havde jeg også taget i mod med kyshånd. Men det er nu heller ikke tosset med en tur med luftballon. Måske er det en af de pakker jeg kan få, når jeg runder de 75 år.

Mine to drenge havde besluttet sig for, at der skulle stå se.dk på min gave fra dem. De bestilte og betalte en hurtig forbindelse for et helt år. Havde jeg været klar over, hvor stor forskel hurtigt internet giver, havde jeg selv bestilt det hos se.dk for længe siden. Det er jo en helt ny verden, som åbenbarede sig.

Siden min fødselsdag har jeg været ude og købe mig et ny skærm til min computer. Jeg havde en gammel, stor klump af en skærm, som fylde en krig. Nu har jeg købt en ny stor skærm, som gengiver farverne meget bedre end den gamle. Det var egentlig ret billigt.

Min verden er blevet meget større

Det er sjovt, som jeg er blevet helt vild med de muligheder, som computere giver. Min kone er også helt bidt. Hendes gave var heller ikke tosset. Hun købte et smart tv, så vi også kan gå på internettet med vores fjernsyn. Hun havde åbenbart fået en snak med vores drenge om gaven på bredbånd. Der ville ikke være meget ved at have sådan et fjernsyn, hvis man ikke kan gå på nettet. Hun havde valgt at købe et Samsung fordi det var det mærke, som man kunne bruge til flest af de der streamingtjenester. Gaven er også lidt til hende, for hun kan også godt lide at se godt tv. Lige nu er vi ved at finde ud af, hvilken af alle disse mange tjenester vi vil bruge vores penge på. Valgte vi dem alle sammen, ville vi slet ikke have tid til at sove. Det ville nok også blive lidt for dyrt i længden. Og der er jo andet end tv og film i verden.

Jeg forventer dog, at jeg skruer noget ned for mit forbrug af computere, film og tv, når det bliver forår. Når frosten går af haven, skal jeg ud og have jord under neglene. Indtil da må jeg jo nøjes med at se haveprogrammer.