Min topmodel

Man hører ofte at børn er utaknemmelige og kun går op i mærketøj.

Helidigvis er min 9-årige datter ikke sådan. Forstå mig ret. Hun elsker børnetøj. Elsker tøj.

Min topmodel

Og hun er helt vild med noget hun kan få noget nyt der har et af de populære mærker. Men det behøver ikke være en mærkevare – og det behøver ikke være nyt. 

Vi køber ofte nogle klude hos Røde Kors.

Ikke fordi vi er tvunget til det. Men fordi vi kan lide det. Hun har allerede fundet sin egen stil så meget at hun kan kombinere det vildeste sæt ud af en blanding af nyt og gammelt. En basis garderobe af gode ting fra de “rigtige” mærker. og så masser af sjovt tilbehør fra alle mulige forretninger.

Jeg er så stolt af min lille prut.

Hun ved at indre skønhed er mindst lige så vigtig som det ydre. Og selv om hun er gudesmuk har hun et hjerte af guld (ikke at der nødvendigvis er en modsætning i det). Sådan er hun bare.

Så give hende noget nyt tøj til børn, så er hun bare glad.

Måske, jeg skulle overveje om hun skulle blive børnemodel. Ikke for min skyld, men fordi hun elsker at posere og tage sig ud. Lidt ligesom i Topmodel. Eet af hendes – og mine – yndlingsprogrammer.

Jeg må lige tænker over det een gang til. Om hun er klar. Om jeg er klar. For et eller andet sted må jeg jo indrømme at jeg nyder at hun bare er min lille pige. Ingen andens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *