Millionær for at holde bryllup

Når det kommer til at holde bryllup i Danmark, så kræver det jo efterhånden at man er millionær for at kunne leve op til alle de forventninger der stilles. Jeg tror nok at vi selv havde håbet på at kunne holde et flot bryllup for 100.000,- kr. men allerede nu ser det ud til at vi ryger mindst 50.000,- kr. over budgettet og det er vel at mærke hvis vi sparer lidt hist og her. Nu er Næsbyholm Slot måske heller ikke det billigste sted at holde bryllup men bestemt et af de flotteste. Samtidig så kan man jo heller ikke holde bryllup uden nyt tøj og selvom brudekjolen vist er fundet til en fornuftig pris, så løber det hurtigt op. Jeg skal jo også selv ud og have et nyt sæt tøj hvor jeg enten tænker på en smoking eller også et sølvgråt sæt. Lige meget hvad så koster bryllupstøjet jo hurtigt en del.

Så er der lige alle de andre ting som reception, transport og tusinde småting som vi skal have styr på. Mange af tingene virker måske ikke så dyre hver for sig men talt sammen bliver det alligevel til en del.

Nyt job

Midt i alle disse udgifter står jeg lige med udfordringen at finde et nyt job. Der bliver jævnligt slået stillinger op og jeg har da også nærstuderet mange jobopslag på Ofir. Det er bare ikke altid så let at find arbejde i den nuværende krisesituation. Jeg har endnu ikke haft held med min jobsøgning men skal helst gerne have det snart, så der bliver råd til at holde det sore bryllup.

Millionær for at holde bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *