Med kæresten

Uha, jeg er så nervøs. For første gang i mit liv skal jeg på en ferie, hvor jeg ikke skal være sammen med min og min far. Det bliver godt nok mærkeligt. Jeg glæder mig dog også helt vildt, og det bliver en vild oplevelse, det er jeg sikker på. Det er dog også mærkeligt, at jeg fralægger mig så stort et ansvar, for når mine forældre er med, så har jeg intet ansvar. Så styrer mine forældre alt, der har med hoteller, mad og transport at gøre – men det skal jeg lige pludselig klare selv nu. Det bliver lidt mærkeligt.

Jeg har dog en at dele ansvaret med. Det er min kæreste Anker. Han er en rigtig stjerne, og jeg er så glad for, at han vil rejse sammen med mig. Vi har i lang tid snakket om at tage på en usa rejse, men nu er det altså blevet tid. Jeg har aldrig tidligere været på rejser til usa, mens Anker har været af sted en enkelt gang.

Beslutningen er tager

Med kæresten

For et par uger siden tog vi den endelige beslutning og bestilte vores ferie hos USATours. Det var et stort skridt at trykke køb, og jeg kunne mærke, at der var nogle sommerfugle, der flaksede i min mave, da jeg overførte penge til Ankers konto. Nu var det hele pludselig virkelighed, og det var meget tæt på.

Sommerfuglene er stadig i min mave, jeg tror ikke, at de forsvinder helt, før ferien er ovre. Jeg glæder mig bare helt enormt, det bliver en dejlig oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *