Lige om snart

Det er lidt som om meteorologerne er ved at falde lidt af på den. Jeg så lige oversigten for den kommende uge. Det er slut med sommerdage, hvor der nærmest er garanti for sol, sommer og mere end 25 grader. Faktisk så overvejer jeg , om det så småt er ved at være tid til at købe efterårsjakker til mig og mine unger. De sidste mange uger har hverken mine børn eller jeg haft brug for jakker. Det har det været alt for varmt til at tænke på den slags. Men nu er tiden måske ved at være inde til at jeg skal orientere mig om, hvad jeg skal satse på i år. Et godt bud til at finde inspiration plejer at være på womenswall, som har masser af gode råd og inspiration til mig og andre kvinder.

Den tid på året

Lige om snart

At det så småt er ved at være slut med sommeren betyder også, at jeg skal igang med at finde flyverdragter, støvler og alle de andre ting til børnene. De er jo i voksealderen, så jeg skal være mere end almindelig heldig for at de kan bruge det mere end en sæson. Heldigvis er jeg stadig del af mødregruppen. Det betyder, at jeg nogle gange får noget, som er blevet for småt til andres unger. Jeg giver også væk, når tøj er blevet for småt til mine unger. Det er selvfølgelig ikke alt, at det kan lade sig gøre på den måde. En af de ting, hvor jeg selv vil købe nyt til børnene er fodtøj. Det kan godt være, at det sagtens kunne lade sig gøre, men jeg har det bare bedst med at gøre det på den måde. Jeg ved da også, at en del af den andre mødre har det på samme måde.

Men jeg vil gøre, hvad jeg kan for at vride mest muligt ud af de sidste sommerdage. August kan jo sagtens have nogle lange, varme dage. Også selv om det efterhånden bliver noget tidligere mørkt end jeg har været vant til hele sommeren. Måske jeg også lige skulle tjekke, om jeg har lygter til cyklerne.