Lærke og Annemette

Lærke og Annemette

A’ kommer li fra Svendborg a, ja det er lige det jeg gør. Jeg er en ung fynsk kvinde på 25 somre og natten er skam min egen som vi piger siger her på Fyn. Jeg er lykkelig single og bor i min dejlige lejlighed lige udenfor Svendborg. Faktisk bor jeg lige ovre på den anden side af Svendborgsund broen på Tåsinge; jeg bor faktisk ret tæt på Valdemar Slot, og har flere gange set Caroline Flemming når hun har været på slottet. Dengang jeg var yngre, har jeg rent faktisk været med i Horror Nights projektet et par gange. Jeg har været med til at skræmme de besøgende klædt ud som den hvide dame. Det var smaddersjovt og det tænker jeg ofte på og smiler. Jeg var totalt moderigtig  hvid dame, og mit kostume var ikke det samme hvert år, nææ nej, jeg konsulterede jo womanswall for inspiration og for at være moderigtig til rollen. I det hele taget er womenswall bloggen et sted på nettet hvor jeg ofte bruger min tid. Efter min bedste veninde og modeekspert Annemette er rejst til Paris for at være au pair, ja så er det på womanswall jeg finder de nyeste trends og får spændende modetips. Annemette sender godt nok en email ind imellem og fortæller om hvad der hitter i Paris i næste sæson; men som regel er det alt for vildt til Svendborg, der kommer til at gå et par sæsoner før jeg kan bruge de tips Annemette kommer med nu.

Hun kommer hjem igen håber jeg

Jeg savner Annemette, det er da helt sikkert, og jeg går og håber hun kommer hjem til planlagt tid og ikke render ind i en eller anden franskmand så hun finder på at blive dernede! Mens Annemette er i Paris, ja så må jeg indrømme at Lærke pigen moi fester igennem i weekenderne. Jeg ender som regel på Børsen for der er lydniveauet til at holde ud, og de spiller den fedeste musik! Jeg elsker at danse og når jeg gør det ja så fyrer jeg den af for vildt. Jeg synes også at det er på Børsen at de sødeste fyre er, selvom jeg er lykkeligt single, ja så har en kvinde vel lov at smug kigge og savle lidt. Det sker også ind imellem at jeg inviterer en sød fyr med hjem. 

Når jeg ikke lige er arbejder, så dyrker jeg som regel sport eller ser tv. Jeg slapper godt af til en tv serie eller en god film, det med at læse bøger siger mig ikke så meget, så vil jeg hellere surfe på internettet og for eksempel finde nye mode tendenser.

Lærke og Annemette

Mine favorit sportsgrene som jeg selv dyrker er først og fremmest fodbold. Jeg mener at fodbold er ligeså meget for kvinder som det er for mænd. Det er smaddersjovt at spille og vi har et super godt sammenhold på vores hold. Vi træner to til tre gange om ugen og det er ikke velset at springe træningen over. Derudover elsker jeg at tage mig en løbetur og i hvert fald 2 gange om ugen løber jeg 5 kilometer, formen fejler bestemt ikke noget.