Jeg tror også at naturgas er et hit i fremtiden

Jeg tror også at naturgas er et hit i fremtiden

Jeg arbejder til daglig i et firma, som kontrollerer naturgas rundt i Danmark og her varierer pris en hel del. Hvis du vil se nærmere om dette, så kan du altid kigge på se.dk. 

Jeg har netop været en tur i London, hvor vi havde et meget heftigt møde. Der så vi på, hvordan tending kan passe ind i vores arbejde. Det kan spille ind, da det kan være at man skal informere nogle specielle ”mindre målgrupper” på en bestemt måde. Hvordan skal man eksempelvis kommunikere til studerende, som gerne ved hvad de vil, men mangler et sted at bo eller andet i den stil? Et sted at bo handler jo også om pris og her spiller naturgas ind.

Jeg synes selv at kommunikation er vigtigt, når man skal vise en pris

Til sidst på mødet, begyndte vi at kigge på Thorlacius’ model, og konstaterede hurtigt at vi får brug for noget transmission og konservation. Både brug af plakater og en hjemmesides indhold, vil som udgangspunkt være ren transmission så længe man hverken kan klikke eller interagere med indholdet eller brugere bag dette. Så hvis se.dk skal blive bedre, så kan de muligvis kigge på denne model.

Men man kan kigge på nok så mange modeller, jeg mener også at man skal springe ud i det og det er også en vigtig del af mit arbejde. For jeg elsker at rejse rundt i landet og kigge på de forskellige muligheder, da det jeg synes at naturgas er en vigtig del af fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *