Hvor er valutaen?

Det var søndag morgen og alle var stået tidligere op en normalt. Det var da heller ikke nogen normal dag. Hele familien skulle nemlig på sin første store udlandsrejse i mange år. Vi havde alle glædet os som små grise. Vi skulle nemlig til Thailand – for første gang i vores liv.

Vi var i gang med at pakke de sidste ting, da jeg pludselig spørger min kone, hvor hun har lagt vores rejsevaluta. Til det svarer hun, at det skulle jeg da selv vide, for det var mig, som havde vekslet. UPS! Der var lige en lille misforståelse, som skulle rettes op hurtigst muligt. Vi skulle af sted omkring middag for at være i god tid til flyveren til Bangkok. Med alle de sikkerhedsprocedurer, som der efterhånden var indført, var det bare med at komme i god tid.

Hvor er valutaen?

Nu var gode råd dyre. Hvor kunne vi med kort varsel få noget thailandsk valuta – et sted med gode valutakurser. Vi havde hørt, at man godt kunne få vekslet i lufthavnen, men at det ville være en dyr omgang. Vi fandt løsningen på nettet. Vi kunne – også på en søndag få de thailandske Baht, som vi havde brug for og så endda til en ok pris. Og hvad der var endnu bedre, så lå butikken på vejen mod lufthavnen.

Krise afværget. Vi kunne nu fokusere på at få de sidste ting pakket i vores kuffert og så ellers komme af sted i ro og mag. Vi fik vores valuta, fik tjekket ind i Københavns Lufthavn, kom ombord i flyet og af sted på to ugers suveræn ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *