Hvilke vine jeg synes bedst om

Fordi jeg går op i vin, så bliver jeg tit spurgt om hvilke vine jeg synes bedst om. Det er nemlig sådan, at der er masser af mennesker der er meget, meget i tvivl om hvilke vine de skal vælge og hvilke vine der er et godt køb.

Fordi jeg bliver spurgt så tit, så har jeg valgt at skrive denne lille tekst om hvilke vine jeg foretrækker og hvilke vine jeg opfatter som et godt køb.

Mit udgangspunkt

Mit udgangspunkt er at vine fra Frankrig er det bedste man kan opdrive. Jeg har simpelthen til gode at opleve vine fra noget andet sted i verden, der kan hamle op med et par gode flasker fra fx. Bourgogne (et fransk vindistrikt).

Men det betyder ikke, at det så er alle flasker vin fra Bourgogne der er værd at købe. Det er det bestemt ikke. Som med alt andet, så er der forskel på kvaliteten og som med alt andet, så følges pris og kvalitet ad.

Hvilke vine jeg synes bedst om

Jeg synes derfor ikke, at det kan betale sig at købe nogle af de billige vine fra Bourgogne. Hvis man vil have noget ordentligt at drikke, så skal man op og spendere mindst en hundrede kr seddel pr. flaske.

Gør man ikke det, så får man ikke en vin der er værd at skrive hjem om. Men tilgengæld kan man være rimeligt sikker på at købe kvalitet, hvis man bruger det nødvendige beløb på sine vinindkøb.

Så brug nu de penge der er nødvendige fremfor at blive skuffet gang på gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *