Hubertusjagt

Hubertusjagt

I morgen er det søndag og det plejer jo at betyde at vi kan sove længe. Sådan skal det bare ikke være i morgen for vi skal ud i Dyrehaven og se Hubertusjagten. Vi prøver at nå det hvert år, så det er faktisk blevet til en hyggelig tradition hvor skiftende dele af familien deltager. I morgen er det dog kun min søster der skal med os i Dyrehaven, men det er som også hyggeligt nok. For at kunne få så meget med som muligt skal vi køre hjemmefra kl. 8 om morgenen. Min søster skal samles op cirka en halv time senere og derfra tager det nok en lille time at køre derud. Vi prøver gerne at parkere på selve Bakkens parkeringsplads hvis ikke de tager alt for mange penge for det. Derfra kan vi gå lige ind til Peter Lieps hvor starten går kl. 10. Vi synes at det er rigtigt hyggeligt at se starten og derefter haster vi gerne op til et par af de gode spring hvor der er god udsigt til.

Turen går herefter videre op til Eremitage Slottet hvor vi kan se rytterne komme forbi og nyde gyset når de skal springe ud i Magasindammen. Endelig så skal vi også altid over og have opløbet med. En fed afslutning at se ekvipagerne komme galoperende forbi.

Når vi kommer hjem så står den på mere praktisk arbejde. Vi skal finde nogle håndværkertilbud på at få lavet et nyt badeværelse. Vi anvender byggestart.dk hvor de gratis og uforpligtende indhenter træ tilbud fra lokale håndværkere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *