Flytte ind hos

Flytte ind hos

Mille skulle flytte ind hos sin kæreste Kasper. Hun glædede sig rigtig, rigtig meget, for han boede i et virkelig skønt hus, som sagtens var stort nok til at huse dem begge. Hun glædede sig til, at de skulle være sammen hver eneste dag, og at de skulle dele alle de små ting i hverdagen. Det skulle blive rigtig skønt at have en at spise sammen med hver evig eneste dag, og det skulle blive skønt, at der altid var en, som man kunne dele sin hverdag med. For Mille var det første gang, at hun skulle bo sammen med andre end sin familie. Hun var derfor en smule nervøs ved tanken, for hun var selvfølgelig ikke helt sikker på, hvordan det ville komme til at gå.

Lidt at ordne

Før Mille kunne flytte ind, var der dog nogle ting, som skulle ordnes i huset. Det havde hun snakket med Kasper om. Det var ikke noget, som han nogensinde havde tænkt over, men Mille gik meget op i, at de skulle bo pænt og ordentligt. Kasper havde derfor indvilget i, at de fik ordnet nogle af de forskellige ting. For at få opgaverne udført til den bedste mulige pris, havde de aftalt, at de ville indhente forskellige håndværker tilbud på hjemmesiden henttilbud.dk. Den side havde Kasper tidligere brugt, og han havde været meget glad for det.

Mille kendte ikke til andre sider, hvor man kunne det samme, så hun havde blot sagt, at det da lød som en rigtig god idé. Det kunne Kasper jo bare ordne, når han fik tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *