Et markise tilbud vi ikke kunne sige nej til

Nu er det ganske vist: foråret er landet i Danmark. Langt om længe. Det betyder, at vi får mere sol og at – hvis vi er heldige – sommeren ikke er langt væk. Sidste år fik vi bygget en dejlig terrasse, som vi er rigtig glade for. Nogle gange er der simpelt hen for varmt at sidde der. Derfor skal vi i år have en markise til at hive ud, når solen er lidt for dygtig. I den forbindelse har vi fået et Markise tilbud fra livingart, som vi ikke kunne sige nej til.

Sol og skygge

Derfor skal vi om et par uger til at have dankortet i sving. Det er når vi laver vores markise tilbud om til en ordre. Der skal lige lande nogle penge på kontoen inden vi bestiller. Men markisen bliver i hvert fald sat op i tilpas tid til, at vi ikke bliver branket hele sommeren, men kan hive markisen ud, hvis der lige bliver brug for lidt skygge.

Et markise tilbud vi ikke kunne sige nej til

Med købet af markisen er endnu en af de vigtige ting ved vores hus i orden. Vi har boet her i nogle år og har efterhånden fået mange ting på plads. Det var et håndværkertilbud, så der var nok at gå i gang med. Vi tager det i etaper, så vi ikke blotlægger os helt. Til næste år er det nok haven, som skal have en omgang. Den har lidt været stedbarn. Jeg forventer, at næste efterår, så er vi faktisk i mål med alle de projekter, som vi satte os for. Det bliver rart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *