En listepige

Mille havde altid været en listepige. Det var nu ikke, fordi hun altid listede rundt på tæerne og var musestille. Mille var faktisk en ret snakkende og larmende pige, og hun elskede at være i selskab med andre og at have det sjovt med en masse aktiviteter. Nej, Mille var en helt anden type listepige. Mille elskede at skrive lister over mange forskellige ting. Når hun skulle handle, tog hun sig altid god tid til at skrive en liste. Selvom hun kun skulle købe rugbrød og mælk, så skrev hun stadig en liste, bare fordi det var så hyggeligt.

Det var nu ikke kun indkøbslister, som Mille skrev. Det blev også ofte til lister over, hvad hun skulle nå den pågældende dag. Mille syntes, at det var en rigtig dejlig start på dagen at sidde i køkkenet med en kop kaffe, en ostemad og så skrive dagens første liste. Der var altid god ro og orden i Milles køkken, og derfor kunne hun hygge sig med det.

En listepige

Denne dag var hendes liste ikke blevet særlig lang, og det var Mille faktisk glad for. Hun havde nemlig haft en travl uge på jobbet, og derfor var det skønt, at hun nu blot kunne nyde, at det var blevet weekend. En af de eneste ting, som stod på listen, det var, at Mille skulle tjekke sin nethastighed på se.dk. Mille havde fået anbefalet SE af sin bror Mark, fordi han tidligere havde været på www.se.dk for at tjekke sin nethastighed, og det havde han fået en del ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *