En god chef

Verdens bedste chef. Jeg har vist intet mindre end det. Min chef Mona er simpelthen altid så sød og glad, og hun har altid tid til at hjælpe, hvis man har brug for det. Jeg har aldrig prøvet at få et nej fra hende, jeg har højest fået at vide, at hun netop var i gang med noget andet, og at der derfor ville gå lidt tid, før hun kunne hjælpe mig. Selv er hun enormt engageret i arbejdet, og det er simpelthen skønt. Når man er omgivet af mennesker, som virkelig gerne vil sit arbejde, så får man også selv en større lyst til at arbejde. Sådan har jeg det i hvert fald.

Det er efterhånden syv år siden, at jeg startede på mit arbejde. Jeg har et par gange tænkt over, om jeg mon skulle søge nye udfordringer andre steder. Jeg er dog så glad for mit job og mine kolleger, at jeg altid ender med at blive.

En god chef

En masse muligheder

Min chef Mona er også god til at sørge for os medarbejdere. En gang om måneden holder vi et større møde, hvor vi spiser smørrebrød, drikker kaffe og har tid til at snakke om lidt af hvert. Der plejer at være et fagligt indhold, men for Mona handler det også om at have fingeren på pulsen med, om vi medarbejdere har det godt.

Forleden havde vi sådan et møde. Mona fortalte os om muligheden for at deltage i åbne kurser, som var noget helt nyt for os. Det lød jo rigtig godt, så det vil jeg helt sikkert deltage i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *